World Digital Preservation Day 2020

 

Som de foregående år afholdes også i år en World Digital Preservation Day, hvor alle opfordres til at dele information og viden om digital bevaring. Igen i år er det det engelske Digital Preservation Coalition, der står bag, og forsøger at samle alle trådene.

Man kan bidrage til arrangementet ved at tweete, skrive blogindlæg eller indlæg på sociale medier, afholde en begivenhed, lave en video, eller hvad man nu kan finde på, som fortæller om digital bevaring. Brug hashtag #wdpd2020 til at synliggøre dit bidrag og til at finde andres bidrag til og på dagen.

Temaet er ‘Digits: For Good’ og dermed at fortælle om, hvordan digital bevaring er med til at sikre data for altid – eller i hvert fald for så lang tid, som det er nødvendigt. Målet med World Digital Preservation Day er at skabe større opmærksomhed omkring digital bevaring.

World Digital Preservation Day finder i år sted torsdag d. 5. november.

Læs mere på Digital Preservation Coalition’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.