Digitalbevaring.dk udvider!

Digitaliseringens historie

Hjemmesiden digitalbevaring.dk har de sidste par år fortalt stort og småt om digital bevaring i form af artikler, men også i form af nyheder, begivenheder, forslag til andre relevante hjemmesider, publikationer, projekter, værktøjer med mere.

I 2013 udvides siden til også at omfatte digitalisering. Derfor er både links, værktøj og FAQ-siden nu udvidet, ligesom der er tilføjet nye artikler og ordbogsopslag om digitalisering.

Vi stopper ikke med at fortælle om digital bevaring – vi breder os bare mere ud, så hjemmesiden forhåbentlig vil være til gavn for endnu flere, end den er nu.

De nye artikler er:

Flere artikler og andet indhold vil komme til løbende, og du er velkommen til at kontakte os på [email protected] med forslag og ideer til, hvordan vi kan gøre hjemmesiden endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.