Et nyt SCAPE nyhedsbrev har set dagens lys

140707_Illu_SCAPE_video

I SCAPE Newsletter Issue 9 introduceres en lille video, som beskriver SCAPE projektet på en anderledes og sjov måde. Den mere traditionelle og ’langsomme’ beskrivelse af projektet kan fås ved at se på den PowerPoint-præsentation, som også omtales i nyhedsbrevet.

Desuden fortælles der i nyhedsbrevet om en ny SCAPE-applikation, Flint, til at validere filer/formater mod en politik, og om det katalog over politik-elementer, som også er blevet udviklet i SCAPE. Der er også et interview med Leïla Medjkoune fra Internet Memory Foundation.

Nyhedsbrevet beskriver tre Business Case skabeloner om hhv. værktøjet Jpylyzer, SCAPEs platform og Planning and Watch – planlægning og overvågning ved hjælp af SCAPE værktøjer.

Der er en række SCAPE arrangementer undervejs, blandt andet en større workshop med ca. 10 andre projekter i forbindelse med Digital Libraries 2014, og en SCAPE demo- og informationsdag i London.  En tilsvarende demodag er blevet afholdt i Aarhus for nylig, og alle arrangementerne omtales nærmere i dette nyhedsbrev.

Læs nyhedsbrevet her: http://bit.ly/Scape9

Se videoen her:

SCAPE Project – Digital Preservation into the Petabyte Dimension from SCAPE project on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *