Et nyt SCAPE nyhedsbrev har set dagens lys

140707_Illu_SCAPE_video

I SCAPE Newsletter Issue 9 introduceres en lille video, som beskriver SCAPE projektet på en anderledes og sjov måde. Den mere traditionelle og ’langsomme’ beskrivelse af projektet kan fås ved at se på den PowerPoint-præsentation, som også omtales i nyhedsbrevet.

Desuden fortælles der i nyhedsbrevet om en ny SCAPE-applikation, Flint, til at validere filer/formater mod en politik, og om det katalog over politik-elementer, som også er blevet udviklet i SCAPE. Der er også et interview med Leïla Medjkoune fra Internet Memory Foundation.

Nyhedsbrevet beskriver tre Business Case skabeloner om hhv. værktøjet Jpylyzer, SCAPEs platform og Planning and Watch – planlægning og overvågning ved hjælp af SCAPE værktøjer.

Der er en række SCAPE arrangementer undervejs, blandt andet en større workshop med ca. 10 andre projekter i forbindelse med Digital Libraries 2014, og en SCAPE demo- og informationsdag i London.  En tilsvarende demodag er blevet afholdt i Aarhus for nylig, og alle arrangementerne omtales nærmere i dette nyhedsbrev.

Læs nyhedsbrevet her: http://bit.ly/Scape9

Se videoen her:

SCAPE Project – Digital Preservation into the Petabyte Dimension from SCAPE project on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.