SCAPE-projektet sender endnu et nyhedsbrev ud

SCAPE
Så er SCAPE Newsletter #7 på gaden. Nyhedsbrevet indeholder bl.a. beskrivelser af de forskellige SCAPE-kurser, der har været inden for de seneste måneder, herunder også et kursus om bevaringsplanlægning, som blev afholdt på Statsbiblioteket1 i Aarhus. Det er også muligt at få sat kryds i kalenderen for hvor og hvornår man næste gang har mulighed for at møde projektet til forskellige begivenheder.

Som altid er der i nyhedsbrevet et interview med en af dem, der arbejder på projektet, denne gang Zeynep Pehlivan, som er ansat på det franske Pierre og Marie Curie Universitet. Der er også en beskrivelse af bevaringsværktøjet Scout, et blog-indlæg om ’Web Archive Fits Characterisation using ToMaR’, og desuden omtales EU-projektet DCH-RP.

Læs hele nyhedsbrevet


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.