Digital bevaring for privatpersoner

Det amerikanske Library of Congress har i en ny e-publikation, ‘Perspectives on Personal Digital Archiving’, samlet en lang række indlæg om digital bevaring for privatpersoner.

Indlæggene er hentet i bibliotekets blog, The Signal, som ofte nævnes i digitalbevaring.dk’s nyheder, da der er rigtig mange gode indlæg om digital bevaring. E-publikationen er en komprimeret version af blog-indlæggene uden illustrationer og grafik, men fra de enkelte titler er der links direkte til de originale blog-indlæg på The Signal.

Publikationen er opdelt i tre hovedafsnit:

  • Rådgivning om privat digital bevaring
  • Personlige reflektioner over privat digital bevaring
  • Information og hjælp til privat digital bevaring

Publikationen er fokuseret på USA, men især i det første hovedafsnit er der mange gode råd til, hvad man kan gøre for at sikre bevaring på langt sigt af sin personlige familiehistorie.

Læs mere om publikationen på The Signal’s eget blog-indlæg, eller download publikationen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.