OPF skifter navn – til OPF!

20141125_OPF-Logo

I 2010 etableredes det medlemsbaserede netværk Open Planets Foundation (OPF), som forsøger at samle initiativer omkring digital bevaring på tværs af organisationer og landegrænser. OPF blev etableret som en udløber af det store EU-projekt Planets, et projekt som nu har været afsluttet i fire år. Derfor har man nu valgt at skrive ’Planets’ ud af navnet og i stedet indsætte Preservation, som siger meget mere om, hvad der er netværket kernekompetence og fokuspunkt.

Det nye navn er derfor Open Preservation Foundation (også forkortet OPF), og med navneændringen er også fulgt et nyt brand, website og ikke mindst strategi for det fremtidige arbejde.

Udforsk OPF’s nye website og lær meget mere om, hvad netværket tilbyder, hvad strategien er for de kommende tre år, og hvad man kan bruge OPF til. Det skal pointeres, at ikke bare medlemmerne, men alle som interesserer sig for digital bevaring kan få glæde af de services, der udbydes, fx i form af den oversigt over relevante værktøjer til digital bevaring, som OPF vedligeholder.

Se OPF’s website her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.