Nye artikler på digitalbevaring.dk

Der er kommet to nye artikler på digitalbevaring.dk.

International_DigitalPreservation

Den første artikel handler om internationalt samarbejde om digital bevaring. Artiklen diskuterer, hvorfor internationalt samarbejde er vigtigt for digital bevaring, og giver eksempler på igangværende internationalt samarbejde.
Læs artiklen her: link

Den anden artikel handler om signifikante egenskaber, som er de aspekter af et digitalt objekt, der skal bevares over tid, for at det bliver ved med at være tilgængeligt og meningsfuldt og kan identificeres som det samme, som da det blev skabt. I artiklen kan du læse om, hvordan signifikante egenskaber kan bruges i bevaringsarbejdet til bl.a. at sikre objekters autenticitet.
Læs artiklen her: link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.