Ny information på digitalbevaring.dk

Der er kommet nye informationer på digitalbevaring.dk i form af en ny underartikel og i form af en revideret artikel.

database Den nye underartikel handler om hvad der er en datamodel for en database. Denne er en underartikel til bevaring af databaser, og den beskriver, hvordan en datamodel for en database kan udtrykke strukturen af databasen, databasens indhold og relationer på et konceptuelt niveau. Modellen kan således danne udgangspunkt for implementeringen af en database.
Læs artiklen her: link
Bitmagasin_BitRepository_DigitalPreservation Den reviderede artikel er Det Nationale Bitmagasin artiklen. Denne artikel har fået en større revidering, idet bitmagasinet nu ikke længere er et udviklingsprojekt, men er i drift og fungerer for flere forskellige bitbevaringskrav.
Læs artiklen her: link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.