Kampagne på Twitter: #NoDigitalDarkAge

Digital bevaring har fået opmærksomhed i den internationale presse den sidste uge efter at chefen for Google, Vint Cerf, udtalte at vi er ved at skabe en ’Digital Dark Age’. Han peger på, at vi vil miste historisk dokumentation og kulturarv i digital form på grund af teknologisk forældelse, hvis vi ikke gøre noget aktivt for at modvirke det.

Bevaringsinstitutioner rundt om i verden har reageret ved at Tweete om deres arbejde med digital bevaring. På den måde bliver der gjort opmærksom på den store indsats, der allerede sker for at undgå at vores tid bliver en ’digital dark age’.  De mange Tweets er et interessant indspark til debatten, men også en mulighed for at følge med i hvad der sker rundt om i verden.

Twitter-kampagnen var arrangeret af Digital Preservation Coalition (DPC).

De mange interessante Tweets kan ses under #nodigitaldarkage.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.