Netarkivet.dk – ny og forbedret hjemmeside

Netarkivet, som indsamler og bevarer den danske del af internettet, har gennem mange år haft en lidt kedelig og gammeldags hjemmeside, men det er der nu rådet bod på. En arbejdsgruppe på tværs af Det Kongelige Bibliotek1 og Statsbiblioteket1, som er de to institutioner bag Netarkivet, har arbejdet med at skabe en hel ny hjemmeside, som giver de besøgende et bedre indblik i, hvad Netarkivet er.

Blandt nye features på hjemmesiden er muligheden for at se screendumps af kendte hjemmesider, som de så ud for 5-7 år siden, og der vil jævnligt blive lagt opdaterede statistikker ind, som viser, hvad og hvor meget vi gemmer.

Selv om hjemmesiden er ny, er adressen stadig den samme: www.netarkivet.dk


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.