Gå på mediemuseum hjemmefra!

Title: Patafons Creator: J. Viesturs; Latvijas Mūzikas Instrumentu fabrika Source: Latvijas Nacionālā bibliotēka Provider: Europeana Sounds

Creative Commons License

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du interesseret i lydhistorie? Og ikke mindst de mange forskellige typer afspillere, der i tidens løb er blevet brugt? Så skulle du tage et kig på den nye Europeana udstilling “Recording and Playing Machines”, hvor du kan finde både fotografier og beskrivelser af en lang række maskiner til både indspilning og afspilning.

Fotografierne stammer fra ni europæiske kulturarvsinstitutioner, som alle er med i EuropeanaSounds, et ’datterprojekt’ af Europeana, som specifikt handler om lyd.

Find udstillingen her:

http://exhibitions.europeana.eu/exhibits/show/recording-and-playing-machines

Eller gå på opdagelse i andre af Europeana’s spændende materialer her:

http://exhibitions.europeana.eu/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.