Tre fluer med ét smæk!

Workshop

LIBER (Association of European Research Libraries) afholder 19.-20 maj 2014 en to-dages workshop om ’The process of data curation’ i Wien. Herbert van der Sompel og Norbert Lossau er keynote speakers. Læs mere om LIBER workshoppen.

Dagen efter LIBER’s workshop afholder APARSEN og SCAPE-projekterne sammen et halv-dags-arrangement, 21. maj om formiddagen, hvor tilgængelighed af data på langt sigt vil være emne for en række oplæg. Læs mere om APARSEN/SCAPE-workshoppen.

Samme eftermiddag starter det sidste af rækken af SCAPE to-dages-kurser, denne gang om best practices for kuratering og publicering af eksperimentelle data på nettet. Læs mere om SCAPE kurset.

Tilmelding til LIBER workshop

Tilmelding til de to andre arrangementer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.