Kurser om digitale billeder

I forbindelse med Archiving Conference 2012 (http://www.imaging.org/ist/Conferences/archiving/index.cfm), der afholdes i København fra 12. – 15. juni, udbydes der en række spændende kurser med velrenommerede internationale undervisere.

Hvis du fx arbejder med fotodokumentation, reproduktion eller digitalisering af kulturarvsmaterialer er der to oplagte kurser:

”Scanner & Camera Imaging Performance: Benchmarking and Workflow Monitoring” (T3A). Kurset gør dig i stand til ved hjælp af standarder at identificere og håndtere en række af de tekniske problemer, der kan opstå ved optagelse af digitale billeder. Kurset hjælper dig også til at evaluere om udstyret lever op til det lovede fx vedr. opløsning, densitetsomfang og støj.

”Understanding Your Camera/Scanner and its Color Reproduction” (T3C). Kurset gennemgår billedprocesseringen i kameraer og scannere, og gør dig i stand til bedre at forstå og løse problemer i forbindelse med billedoptagelser, herunder særligt omkring farvegengivelse.

Hvis du arbejder med bevaring og forvaltning af billeder, er der også et godt kursus om identifikation og bevaring af digitale udprint:

“The Identification and Preservation of Digital Prints” (T4C).

Alle kurser afholdes den 12. juni på Konservatorskolen i København. De varer 4 timer og koster hver € 205 (ca. 1500 kr.), hvis du tilmelder dig inden 13. maj.

Læs mere om kurserne i konferenceprogrammet (http://www.imaging.org/ist/conferences/archiving/Archiving2012%20Preliminary%20Program.pdf), som også indeholder tilmeldingsblanket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.