Nye illustrationer og ny artikel

Spolebaand_Digitization

Digitalbevaring.dk har netop lavet en ny zip-fil med samtlige illustrationer, som bruges på hjemmesiden. Illustrationer udgives under Creative Commons Attribution 2.5 Denmark (CC BY 2.5 DK), som giver lov til at bruge og ændre illustrationerne frit mod behørig kildeangivelse.

Illustrationerne kan downloades her. For de illustrationer, der har tekst, har vi også lavet en engelsk udgave, som kan findes på den engelske side om sitet, About us.

 

Samtidig er der lagt en ny artikel på digitalbevaring.dk, som beskriver, hvordan man bør opbevare og behandle spolebånd, hvis de skal kunne holde til en digitalisering. Artiklen omtaler også mangfoldigheden i spolebåndstyper, som er altafgørende for, hvilke afspillermuligheder der findes for det enkelte bånd.

Læs artiklen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.