Digitalbevaring.dk i Digital Preservation Handbook

Den engelske Digital Preservation Coalition (DPC) har netop offentliggjort en ny udgave af Digital Preservation Handbook, hvor en stor del af indholdet er blevet opdateret og peer reviewed. Den endelige udgave vil komme senere.

Knowledge_VidenOm_DigitalPreservation
I modsætning til den tidligere udgave har DPC valgt at illustrere samtlige kapitler, og valget er faldet på illustrationerne fra digitalbevaring.dk. Illustrationerne er udgivet under en CC-BY licens, der betyder, at de må bruges frit, så længe digitalbevaring.dk bliver akkrediteret. Vi på redaktionen er glade for og stolte over at se illustrationerne i Jørgen Stamps kreative streg brugt i en håndbog, som læses af mange tusind mennesker.

Du kan se den nye udgave af håndbogen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.