Digitalbevaring.dk – illustrationer ’en français’ og ’in English’!

FR_UK

I forbindelse med at de dejlige illustrationer fra digitalbevaring.dk er blevet brugt i den engelske ’Digital Preservation Handbook’ fra Digital Preservation Coalition (se tidligere nyhed), har vi fået lavet en række nye illustrationer og nogle små ikoner, og i samme ombæring har vi også oversat de ord, der optræder i enkelte af illustrationerne til engelsk.

Og når vi nu var i gang (og desuden også fik en henvendelse fra et universitet i den fransktalende del af Canada), så valgte vi også at få lavet oversættelserne til fransk.

Det betyder, at der nu ligger tre sæt illustrationer på hjemmesiden, alt efter om man har brug for danske, engelske eller franske udgaver.

Samtidig har vi også lavet en fransk side, Á propos, som på samme måde som ’Om sitet’ og ’About us’ fortæller lidt om hjemmesidens formål, målgruppe, hvem der står bag osv.

Du kan finde zip-filer med sprogversionerede illustrationer på de tre ovennævnte sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.