Europæisk alliance om bevaring af computerspil

Det Kongelige Bibliotek1 er medlem af en ny sammenslutning, European Federation of Game Archives, Museums and Preservation Projects (EFGAMP), som består af europæiske institutioner, der er aktive inden for bevaring af digital interaktiv underholdning og information som fx computerspil.

EFGAMP har hovedsæde i Berlin og vil arbejde for at sikre, at de overordnede, europæiske juridiske rammer kan understøtte digital bevaring af spil, samt at adgangen til de bevarede spil fremmes.

Du kan læse mere om sammenslutningen på http://www.gamasutra.com/view/pressreleases/191042/THE_BIRTH_OF_EFGAMP.php.


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.