Kurser i digital bevaring

150529_DPTP

Det engelske DPC, Digital Preservation Coalition, har gennem flere år udbudt kurser i digital bevaring via deres Digital Preservation Training Programme. Nogle af kurserne har tidligere været omtalt her på digitalbevaring.dk, men en god gerning kan ikke gøres for tit, så vi gør lige endnu engang opmærksom på kursusrækken.

Kurserne er rettet mod ’practitioners’ og ikke lederne – altså mod dem, der i praksis arbejder med digital bevaring. Der afholdes både kurser for nybegyndere og for folk, der har arbejdet med digital bevaring i et stykke tid.

denne side kan man se de opslåede kurser for resten af 2015 og 2016. Alle 2015-kurser foregår i London, mens placering endnu ikke er angivet for kurserne i 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.