Digitalbevaring.dk fylder fem år!

Digitalbevaring.dk kan i morgen fejre fem års fødselsdag. Sitet blev lanceret 1. november 2010, og der er sket meget siden.

I de fem år, der er gået, har vi fortalt stort og småt om digital bevaring og digitalisering. Vi har udgivet mere end 50 artikler, mere end 250 opdateringer med nyheder, begivenheder, forslag til andre relevante hjemmesider, publikationer, projekter, værktøjer og meget mere. Vi har også fået en facebookside, har været i radioen og fortælle om digital bevaring, og vores illustrationer er blevet ’verdenskendte’ inden for digital bevaring, hvor de bruges i stor stil til præsentationer, konferencer osv. både herhjemme og i udlandet.

På redaktionen glæder vi os til at fortsætte med at formidle nyheder og viden, forhåbentlig hjælpe folk med at finde relevant information og lære mere om digitalbevaring og digitalisering.

Fødselsdag_DigitalDevaring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.