DigCurV udgiver nyhedsbrev om digital bevaring

DigCurV (Digital Curator Vocational Education Europe Project) er et projekt, der undersøger den hidtidige indsats i Europa for uddannelse af personer, der arbejder med digital bevaring. Projektet vil bl.a. med inspiration herfra søge at definere rammerne for et curriculum for en kommende uddannelse inden for digital bevaring.

For at nå bredt så bredt ud som muligt udsendes fremover et halvårligt nyhedsbrev, hvor man vil informere om projektet, om den digitale bevaringsverden, samt om begivenheder og andet, der har interesse for folk med fokus på området.

Gå til http://www.digcur-education.org/eng/News/Ahead-of-the-CurV-Newsletter for registrering og yderligere information.

DigCurV-projektet støttes af Europa-Kommissionens Leonardo da Vinci program.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.