Den nye ’Cost Curation Exchange’ platform er online!

Vaerktoej_Tools_DigitalPreservation4C projektet har netop lanceret CCEx platformen i en betaversion. CCEx, som er en forkortelse for Curation Cost Exchange, er en platform der bl.a. samler viden og værktøjer der er relevante for at forstå omkostningerne ved digital bevaring.

På CCEx kan man analysere sine omkostninger til digital bevaring, sammenligne dem med omkostninger fra andre institutioner, finde omkostningsmodeller, litteratur og diskutere problemstillinger inden for den økonomiske side af digital bevaring med andre interesserede.

CCEx er foreløbigt lanceret i en betaversion, og platformen vil blive pilottestet af en række organisationer, men alle er velkomne til at afprøve CCEx og kommentere på den. Find CCEx på http://www.curationexchange.org/. Den endelige version af CCEx-platformen bliver lanceret i oktober 2014.

Læs også 4C projektets pressemeddelelse om CCEx-platformen her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.