Værktøjskasse til opbygning af business cases

Digital Preservation Business Case Toolkit http://wiki.dpconline.org/

Det engelske SPRUCE projekt har lavet en værktøjskasse med inspiration til, hvordan man laver en business case, når man skal søge midler til projekter inden for digital bevaring.

Værktøjskassen er lavet som et ”book sprint”, hvor 13 eksperter i digital bevaring satte sig sammen og skrev ud fra egne erfaringer samt de erfaringer, der er blevet opsamlet i løbet af SPRUCE projektet.

Værktøjskassen giver en trinvis vejledning i, hvordan man opbygger en business case, og indeholder også en skabelon til dette. Der er en FAQ om emnet, ligesom der også linkes til case studies og andre brugbare ressourcer.

I forbindelse med projektet har SPRUCE fået udviklet en række illustrationer, som beskriver digital bevaring – en del af illustrationerne ser ud til at være inspireret fra noget, vi kender, og siden med illustrationerne afsluttes da også med en henvisning til digitalbevaring.dk’s illustrationer.

Læs mere i værktøjskassen ”Digital Preservation Business Case Toolkit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.