Workshop: Europæiske partnerskaber i digital samlingsforvaltning

Denne workshop giver deltagerne et overblik over eksisterende partnerskaber omkring forvaltning af digitale samlinger og indblik i fordele og ulemper ved forskellige samarbejdsformer. På baggrund af en række oplæg vil der være mulighed for at diskutere, hvem der er interessenter, hvordan partnerskaberne er organiseret, hvordan ansvarsfordelingen er, og hvordan lovgivningsmæssige, finansielle og tekniske aspekter influerer på samarbejdsmulighederne.

Fra Danmark præsenterer Ivan Boserup, Overarkivar på Det Kongelige Bibliotek1, et oplæg om partnerskaber i forbindelse med bevaring af e-mails og vedhæftede dokumenter.

Workshoppen organiseres af LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche – Association of European Research Libraries) og Fondazione Rinascimento Digitale.

Læs mere om workshoppen og se hele programmet her: http://www.rinascimento-digitale.it/liber2012-internationalworkshop.phtml


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.