Workshop: Digital AV Archiving Workflows

Video_DigitalPreservationDen 22. – 23. september afholder Det Danske Filminstitut (DFI) en workshop om workflows til håndtering og bevaring af digitale AV materialer. Workshoppen henvender sig til folk, der på forskellig vis arbejder med eller har interesse i AV materialer. Oplæggene på workshoppen vil i høj grad være baseret på case studies med et særligt fokus på de komplekse workflows, som er nødvendige for at håndtere og forvalte digitale AV masters, samt fokus på implementering af løsninger til opbevaring og adgang til materialerne.

Workshoppen afholdes i forbindelse med projektet PRESTO4U og der vil være oplæg fra bl.a. Danmark, England, Holland og Italien.

Læs mere og tilmeld dig workshoppen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.