Workshop om digital bevaring 28.-30. juni 2011

Nancy McGovern fra ICPSR, Inter-University Consortium for Political and Social Research, og Kari R. Smith fra University of Michigan vil I dagen 28.-30. juni være i Köln i Tyskland og undervise på en workshop om digital bevaring. Workshoppen er åben for alle, der er eller er på vej til at blive ansvarlige for digital bevaring. Et overordnet mål med de tre dages kursus er at gøre digital bevaring muligt for enhver type institution.

Tilsvarende forløb, men over fem dage, afholdes jævnligt forskellige steder i USA (se annoncering af juni-udgaven i Albany her: www.digitalbevaring.dk/digital-preservation-management-workshop-fem-dage-om-digital-bevaring/), og med workshoppen i Tyskland bredes amerikanernes store viden om digital bevaring også ud i Europa.

For mere information samt tilmelding: www.gesis.org/veranstaltungen/gesis-workshops/digital-preservation-management/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.