#WeMissiPRES

Aflysningen af årets store digital bevaringskonference, iPRES, har sat en række mennesker i gang med overvejelser om, hvad man så kan gøre i stedet. Det er blevet til #WeMissiPres, som er en online begivenhed over tre dage, som dels vil samle op på trådene fra 2019, se på det bedste inden for digital bevaring i 2020 og ikke mindst også se fremad mod et 2021, hvor arbejdet med digital bevaring forhåbentlig igen kører på normalt blus.

Der lægges vægt på, at dette ikke er en konference – derfor skal man heller ikke forvente halvtimes paper-præsentationer og en samlet udgivelse af artikler, men i stedet lægges op til korte præsentationer, diskussioner og opfølgning fra sidst og i det hele taget bare at ‘se hinanden’, så der ikke går hele to år imellem.

Begivenheden kommer til at foregå over tre dage:

22. september: Updates siden iPRES2019
Udvalgte præsentationer og lightning talks

23. september: Lightning talks fra finalister fra årets Digital Preservation Awards
Paneldebat om digital bevaring, netværk mv.

24. september: Relaunch af iPRES2020-2021 med konferencetemaer og ‘smagsprøve’-papers
Invitation til Beijing

Alle er velkomne, og da det er gratis at være med, er det bare om at tilmelde sig, når tilmeldingen åbner 2. september.

Læs mere om årets specielle iPRES-event på www.dpconline.org/events/wemissipres

og send evt. dit eget bidrag via denne Google-form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.