Webinar: Intro til E-ARK specifikationer og webplatform

E-Ark logo

“Introducing E-ARK specifications and the E-ARK Web platform”

E-ARK projektet (European Archival Records and Knowledge Preservation), afholder sammen med OPF (Open Preservation Foundation) dette første webinar ud af to, for at præsentere deres resultater. E-ARK projektet er et projekt, som udvikler pakkeformater og værktøjer til digitale arkiver.

Webinaret tager udgangspunkt i E-ARKs specifikation for informationspakker. Specifikationen har til formål at stille fokus på behovet for interoperabilitet samt definitionen af de tekniske detaljer, der er brug for ved udveksling af informationspakker. Dette vedrører informationspakker mellem systemer og værktøjer udviklet af forskellige software leverandører. Derudover demonstrerer webinaret implementeringen af E-ARK specifikationer. Dette gøres ved hjælp af det digitale arkivsystem E-ARK Web, hvis bevaringsløsning baserer sig på OAIS-modellen.

Webinaret afholdes online på engelsk 2. november 2016 kl. 12.00-13.00. Det er gratis, og alle kan deltage ved tilmelding.

Læs mere og tilmeld dig her: http://openpreservation.org/event/introducing-e-ark-specifications-and-the-e-ark-web-platform/