Seminar på DFI om European Film Gateway (EFG)

I forbindelse med afslutningen af EU projektet European Film Gateway (EFG), støttet af EU’s eContentplus program, afholder Det Danske Filminstitut (DFI) et seminar om projektet. DFI har været en central partner i projektet, der har til formål at skabe en fælles europæisk søgeadgang til filmarkivernes digitaliserede samlinger.

EFG portalen kan findes på www.europeanfilmgateway.eu.

På DFIs hjemmeside er der etableret nogle tematiske indgange til indholdet på European Film Gateway. Disse er tænkt som inspiration til hvilke materialer, der kan søges frem i det omfangsrige materiale, som nu er tilgængeligt online: www.dfi.dk/FaktaOmFilm/European-Film-Gateway.aspx

DFIs invitation kan ses som PDF her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.