Lær om identifikation og karakterisering

SCAPE-projektet holder 6.-7. december 2012 sit første to-dages kursus i identifikation og karakterisering af filformater. Kurset henvender sig til alle, der arbejder med digital bevaring i praksis, og undervejs vil værktøjer som FILE, DROID, TIKA, FIDO, FITS, C3PO og Matchbox blive gennemgået og afprøvet i forskellige scenarier. På andendagen fokuseres på kvalitetskontrol samt på at bruge nogle af de nævnte værktøjer som en del af Hadoop- og Taverne-workflows.

Kurset foregår i samarbejde med Kulturby 2012 i Guimarães, Portugal.

Læs mere om kurset her: openplanetsfoundation.org/events/scape-project-training-event-keeping-control-scalable-preservation-environments

Tilmelding senest 29. november her: http://scape-guimaraes.eventbrite.co.uk/

Læs mere om SCAPE-projektet her: www.scape-project.eu

Kurset er det første af en serie på fem kurser. Fokusområderne vil være forskellige for hvert enkelt kursus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.