Digital bevaring fra et ledelsesperspektiv

Meeting

Der er rigtigt mange udfordringer forbundet med at implementere digital bevaring, og ofte er den ansvarlige for den digitale bevaring ikke nødvendigvis også teknisk ekspert på dette felt.

På en-dags-seminaret ’Managing Digital Preservation’ vil fokus derfor være at give ledere mulighed for at lære om forskellige strategiske tilgange til digital bevaring. Samtidig er dagen en mulighed for at møde eksperter og andre i samme situation fra hele Europa.

Først vil en række organisationer og projekter præsentere deres implementering af en digital bevaringsstrategi, samt udvikling eller brug af værktøjer til digital bevaring, hvorefter der vil være rundbords-diskussioner om spændingerne mellem stabile forretningsprocesser og introduktionen af nye teknologier.

SCAPE og OPF står bag seminaret, som foregår i Haag, Holland, 2. april 2014.

Læs mere om seminaret

Tilmeld dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.