Open Repositories (OR) Konference 2014

or2014

Open Repositories (OR) afholdes i 2014 i Helsinki i Finland i dagene 9. -13.  juni.

Open Repositories er en årligt tilbagevendende konference, som har til formål at bringe de ansvarlige for udvikling af systemer til håndterering af digitale materialer sammen med interessenter såsom forskere, bibliotekarer, artikel-udgivere m.fl. Konferencen dækker både teoretiske og praktiske emner om forskellige dele af livscyklus for digitale informationer, hvilket også vedrører digital bevaring. En del af præsentationerne til disse konferencer handler om Fedora Commons baserede systemer; en slags open source udviklingsplatform, som bl.a. bruges i systemer hos Det Kongelige Bibliotek1 og Statsbiblioteket1.

Læs mere om konferencen her: http://or2014.helsinki.fi/


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.