OPF Hackathon: A Practical Approach to Preservation Systems

Den 20. -21. maj 2012 afholder OpenPlanetsFoundation et hackathon med temaet ”A Practical Approach to Preservation Systems”. ”Hackathon” (sammentrækning af de engelske ord ”hack” og ”marathon”) er slang for en begivenhed, hvor udviklere mødes og sammen afprøver tilgængelige løsninger eller udvikler nye.

Fokus denne gang er på at afprøve værktøjer, der kan understøtte hele processen i digital bevaring og undersøge, hvordan arbejdsprocesserne kan gøres enklere og bedre.

Læs mere om dette hackathon og se programmet for dagene her: http://wiki.opf-labs.org/display/KB/2012-05-21+OPF+Hackathon+-+A+Practical+Approach+to+Preservation+Systems

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.