OPF Hackathon om Digital Forensics på Det Kongelige Bibliotek

Den 15-17 maj 2013 afholdes på Det Kongelige Bibliotek1 i København en Open Planets Foundation Hackathon med titlen ’En praktisk tilgang til Disk Images & Digital Forensics’.

Til denne begivenhed mødes folk med interesse i computer forensic/digital bevissikring, samt programmører, for at fokusere på, at løse nogle specifikke og aktuelle problemstillinger i relation til emnet.

Alle, som har interesse i at forstå og arbejde sammen om at løse konkrete problemstillinger inden for emnet, kan deltage. Er man ikke medlem af OPF, er deltagergebyret 225 Euro. Tilmelding kan ske på: http://opf-digital-forensics.eventbrite.com/.

Læs mere om begivenheden på OPFs hjemmeside.

 


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.