Nutidens forvaltning – fremtidens arkiver

5. november 2014 afholder Statens Arkiver den årlige konference ”Nutidens forvaltning – fremtidens arkiver”. I år er temaet forvaltningsetik og dokumentation i praksis.

Konferencen sætter fokus på de offentlige myndigheders dokumentation af deres virksomhed. Sikker og effektiv håndtering af myndighedernes informationer og dokumentation har på én gang stor betydning for det aktuelle arbejde hos myndighederne og for fremtidens arkiver. I år vil konferencen bl.a. undersøge, hvordan den aktuelle politiske kultur præger de forvaltningsetiske spørgsmål, og der vil blive sat fokus på brugen af den dokumentation, der gemmes på arkiver, gennem en paneldebat.

Konferencen er åben for alle, som interesserer sig for offentlig forvaltning og arkiver.

Se programmet for konferencen og tilmeld dig her.

Begivenheder_Events_DigitalPreservation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.