SPRUCE Mashup: Managing and preserving digital data

Hvis du arbejder med digital bevaring, har du nu mulighed for at deltage i en gratis ”mashup” i London i september måned for at drøfte og løse problemer i fællesskab med andre. En ”mashup” er en slags workshop, hvor personer, der har ansvar for bevaring af digitale samlinger, har mulighed for at mødes med systemudviklere og arbejde på at definere krav og udfordringer og finde praktiske løsninger.

”Mashup’en” arrangeres af SPRUCE-projektet. SPRUCE er en forkortelse for Sustainable PReservation Using Commmunity Engagement, og det er et samarbejde mellem Digital Preservation Coalition, Open Planets Foundation og 3 højere læreanstalter i Storbritannien.

De bedste ideer fra ”mashup’en” har mulighed for at søge økonomisk støtte til videreudvikling.

Læs mere om SPRUCE’s mashup-koncept her:

http://wiki.opf-labs.org/pages/viewpage.action?pageId=13041673

Tilmelding sker via dette link: http://sprucelondon.eventbrite.co.uk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.