Kursus i digital samlingsforvaltning

Kurset ”DigCCurr (Digital Curation Curriculum) Professional Institute: Curation Practices for the Digital Object Lifecycle” henvender sig til folk, der har ansvar for eller arbejder med bevaring af digitalt materiale.

Kurset består af en række moduler, der gennemgår digitale objekters livscyklus og nogle af de værktøj, der findes til håndtering af objekterne over tid. Udover kompetenceudvikling giver kurset også mulighed for at opbygge et internationalt netværk inden for digital samlingsforvaltning.

Kurset foregår på University of North Carolina at Chapel Hill i USA, og det er inddelt i to dele. Første del afvikles fra den 12. – 17. maj 2013 og anden del fra 6. – 7. januar 2014.

Få mere information og se hele kursusprogrammet på: http://ils.unc.edu/digccurr/institute2013.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.