Konference om infrastruktur til digital bevaring

Alliance for Permanent Access (APA) afholder årskonference i London, hvor fokus vil være på udviklingen i digital bevaring og relaterede infrastrukturer inden for såvel den akademiske som den kommercielle verden.

Konferencen har titlen ’Putting the infrastructure in place for digital preservation’ og vil blandt andet se på emner som

  • udfordringer for større samlingsejere,
  • nyheder inden for best practice i digital bevaring,
  • hvordan understøtter infrastrukturen arbejdet med digital bevaring,
  • hvordan passer bevaring ind i den kommercielle verden,
  • succeshistorier, som man kan lære af.

Konferencen vil dels bestå af oplæg fra blandt andet EU’s Digitale Agenda, National Archives i USA, Library of Congress, og dels vil der være paneldiskussioner, hvor den kommercielle sektor vil være repræsenteret ved blandt andet Microsoft, Google, Oracle og IBM.

Læs mere om konferencen her: www.alliancepermanentaccess.org/index.php/event/apa-2011-conference-8-9-nov-london/

 

APA er en ikke-kommerciel medlemsorganisation, hvis mål er at udvikle en fælles vision og ramme for en levedygtig organisatorisk infrastruktur for permanent adgang til digital information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.