Konference: Nutidens forvaltning – fremtidens arkiver

4. november 2015 afholder Rigsarkivet den årlige konference ”Nutidens forvaltning – fremtidens arkiver”, der sætter fokus på aktuelle tendenser og problemstillinger i forvaltningens informationshåndtering.

I år er temaet organisationsændringer under titlen ’Styr på sagerne – også når organisationen ændres’.

Konferencen sætter fokus på de offentlige myndigheders dokumentation af deres virksomhed. Sikker og effektiv håndtering af myndighedernes informationer og dokumentation har på én gang stor betydning for det aktuelle arbejde hos myndighederne og for fremtidens arkiver. I år vil konferencen bl.a. undersøge, hvordan organisationsændringer kan få betydning for informationshåndtering og dokumentationen, særligt når fagområder flyttes inden for eller mellem organisationerne.

Konferencen er åben for alle, som interesserer sig for offentlig forvaltning og arkiver.

Nyheder om konferencen kan følges på LinkedIn-gruppen Rigsarkivets konference om forvaltning og arkiv.

Programmet for konferencen kan ses på Rigsarkivet hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.

 

Begivenheder_Events_DigitalPreservation

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.