KEEP Workshop

Hvis du er interesseret i hvordan vi kan bevare vores digitale kulturarv gennem emulering er KEEP workshoppen, som afholdes på det nederlandske Nationalbibliotek i Den Haag måske noget for dig.

KEEP (Keeping Emulation Environments Portable) er et EU finansieret projekt, der arbejder på at udvikle emuleringsværktøjer og services til både statiske og dynamiske digitale objekter (tekst, lyd, billeder, multimedier, hjemmesider, databaser, videospil mm.), samt undersøge de lovgivningsmæssige perspektiver ved implementering af emuleringssystemer (http://www.keep-project.eu/ezpub2/index.php).

På workshoppen vil KEEP projektet præsentere resultaterne af de to første års arbejde og de værktøjer, der er udviklet. Du kan læse mere om workshoppen og tilmelde dig på: http://keep-denhaag.eventbrite.com/

Se også invitationen til KEEP Workshoppen som PDF her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.