Årets iPRES foregår i Schweiz

iPRES 2016
iPRES, den årlige internationale konference om digital bevaring, holdes i år i Bern, Schweiz, 3.-6. oktober

iPRES2016

For 13. gang afholdes konferencen iPRES, som er den førende, internationale konference inden for digital bevaring. Her kan man høre om originalt research arbejde og innovativ praksis, ligesom der er mulighed for at deltage i workshops og tutorials, hvor vigtige emner inden for digital bevaring behandles og diskuteres.

Konferencen foregår denne gang i Bern i Schweiz fra 3. til 6. oktober 2016.

Alle, der interesserer sig for digital bevaring kan deltage – konferencen tiltrækker både universitets-, biblioteks- og arkivfolk og folk fra bankverdenen, private firmaer mv. Konferencen er international, med deltagelse fra alle verdenshjørner, men som regel med en overvægt af deltagere fra det kontinent, konferencen foregår i.

Ved deltagelse i konferencen opnåes en større forståelse for nogle af de mere komplekse dele af digital bevaring, ikke mindst hvis man deltager i workshops og tutorials, og så er konferencen er rigtigt godt sted til at få ny viden og udvide sit netværk.

Konferencen organiseres af en international gruppe, med det schweiziske nationalbibliotek som vært i år.

Få mere at vide

Læs mere om konferencen.

Tilmeld dig her.

Se digitalbevaring.dk’s tidligere nyheder om og beskrivelser af iPRES-konferencer via denne søgning.

Følg iPRES på Twitter: @ipres2016 og #ipres2016.

ipres2016_Bern

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.