Konference om bevaring af forskningsdata

International Digital Curation Conference (IDCC) samler folk fra en række forskellige discipliner, der skaber, forvalter og bruger forskningsdata.

Konferencen giver mulighed for at diskutere politikker og praktik og afholdes en gang om året, – dette år i Bristol 5.-7. december. Arrangører er Digital Curation Centre (DCC) i samarbejde med Coalition for Networked Information (CNI). Dette års hovedtema handler om at navigere i det åbne data landskab: “Public? Private? Personal? navigating the open data landscape”.

Både før og efter konferencen afholdes en række workshops. Bl.a. er der en workshop om, hvordan metadata kan understøtte genanvendelse af data, hvor Birte Christensen-Dalsgaard, fra Det Kongelige Bibliotek1 skal holde et oplæg.

Du kan læse mere om konferencen og workshops her: www.dcc.ac.uk/events/idcc11


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.