IASSIST 2013 – bevaring og formidling af digitale samfundsfaglige forskningsdata

IASSIST afholdes i Køln 28.-31. maj 2013. IASSIST står for International Association for Social Science Information Services & Technology (www.iassistdata.org), og den årlige konference handler om bevaring og formidling af digitale, samfundsrelaterede forskningsdata.

Temaet for årets konference er “ Data Innovation: Increasing Accessibility, Visibility and Sustainability”, og der sættes fokus på øget tilgængelighed af data.
Du kan læse mere om konferencen her: www.iassist2013.org.

I Danmark har Rigsarkivet ansvar for at indhente, bevare og tilgængeliggøre forskningsdata fra samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og historie. Rigsarkivet deltager i IASSIST 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.