Gratis workshop om digital bevaring på DL

DL2014 konferencen, som er en kombination af de to bibliotekskonferencer TPDL og JCDL, afholdes i London i september (se TPDL og JCDL bliver til DL konference i  2014).
I den forbindelse afholder SCAPE og APARSEN sammen workshop’en Digital preservation sustainability on the EU policy level om digital bevaring 8. september kl. 13-17 på City University London.

Workshoppen indledes med en paneldebat mellem projektdirektør for APARSEN David Giaretta, projektdirektør for SCAPE Ross King og direktør for Open Planets Foundation Ed Fay. Hildelies Balk for det Kongelige Bibliotek i Holland vil styre diskussionen.

Godt ti projekter inden for digital bevaring er inviteret til at vise deres resultater på en række stande, som deltagerne får rig lejlighed til at besøge efter en ét minuts præsentation af hvert enkelt projekt. På standene er der mulighed for at stille spørgsmål og lære mere om projekterne, ligesom der vil være en ’klinik’, hvor man kan få svar på mere generelle spørgsmål om digital bevaring.

Workshop’en er gratis for alle, uanset om man deltager i resten af DL konferencen også.

Læs mere om workshop’en

Tilmeld dig workshop’en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.