Medlemsmøde i DLM Forum – Document Lifecycle Management

I forbindelse med det danske EU-formandskab er Rigsarkivet den 31. maj og 1. juni 2012 vært for det halvårlige medlemsmøde i DLM Forum.

DLM står for Document Lifecycle Management, og det er et forum for arkiv, informationshåndtering og records management i Europa. Blandt medlemmerne er en lang række europæiske nationalarkiver samt leverandører af it-systemer og konsulentydelser inden for records management og digital arkivering.

Medlemsmødets anden dag (1. juni) er også åbent for ikke-medlemmer (deltagelse koster 75€ pr. person). Tilmelding skal ske senest 27. april. Se nærmere om program og tilmelding her:

www.sa.dk/content/us/about_us/danish_national_archives/dlm_forum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.