DLM Forum Brighton Triennial Conference

DLM Forum afholder 13.-15. september 2017 konference om “information governance” og digital arkivering i Brighton.

DLM Forum er en organisation af offentlige arkiver og interesserede parter (offentlige, kommercielle, akademiske og frivillige sektorer), der beskæftiger sig med informationsstyring, sags- og dokumenthåndtering herunder arkiver og Document Lifecycle Management (heraf navnet DLM). Rigsarkivet er medlem af organisationen og Jan Dalsten Sørensen fra Rigsarkivet blev i slutningen af sidste år valgt som formand. Konferencen er også organiseret af ARMA Europe, The National Archives of UK og University of Brighton med blandt andet projektledere fra E-ARK projektet.

Deadline for tilmelding er 31. august. Læs mere om konferencen og tilmelding her.

Redaktionen vil også deltage, så læs med på digitalbevaring.dk fra den 13.-15. september for at få highlights fra programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.