Digital Preservation Without Tears

Digital Preservation Coalition (DPC) og Open Planets Foundation (OPF) afholder den 6.-8. november et fælles arrangement om digital bevaring.

Arrangementet har to spor og henvender sig derfor både til samlingsansvarlige og programmører. Det ene spor er et hack-a-ton med fokus på udvikling af værktøjer til digital bevaring, der henvender sig til programmører. Det andet spor er ”sprint” hvor samlingsansvarlige og bevaringsspecialister diskuterer nye og tendenser inden for digital bevaring og bevaringsplanlægning. Dette sprint har til formål at udvikle en værktøjskasse til udvikling af bevaringsstrategier- og politikker.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.