Day of Digital Archives (DoDA)

12. oktober 2012

Den 12. oktober 2012 sættes digital bevaring og digitale arkiver i fokus af Day of Digital Archives, som er et twitter-/blog-projekt. Projektet opfordrer til, at man på dagen laver blogindlæg, tweets, videoer og lignende, der kan fortælle om, hvordan man arbejder med, bruger eller styrer et digital arkiv, og de vil denne dag sørge for, at bevaringseksperter på det digitale område besvarer spørgsmål og beskriver deres metier, mm.

Hvis du har lyst til at deltage i DoDA, kan du skrive til gretchen[.]gueguen[@]gmail[.]com, som vil være behjælpelig med at sende dit bidrag ud i verden via den rette kanal: blogs, tweets, youtube…

Læs mere her: http://dayofdigitalarchives.blogspot.se/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.