Archiving Conference 2012

Imaging Science &Technology (IS&T) Archiving 2012 konferencen kommer i år til København 12-15. juni.

På konferencen får du den seneste viden om digital arkivering i almindelighed og om bevaring af digitale billeder i særdeleshed.

I forbindelse med konferencen giver førende eksperter en række workshops på Konservatorskolen inden for digital arkivering og der vil være mulighed for at komme på besøg bag kulisserne hos firmaerne Hasselblad og Phase-One, samt kulturbevaringsinstitutionerne Statens Arkiver og Det Kongelige Bibliotek1 i København.

Konferencen afholdes på Nationalmuseet og den er arrangeret af Jonas Palm, Riksarkivet i Sverige, og Mogens Koch, Konservatorskolen i København i samarbejde med IS&T.

Læs hele konferenceprogrammet her:

http://www.imaging.org/ist/conferences/archiving/Archiving2012%20Preliminary%20Program.pdf

Her kan du læse mere om IS&T: http://www.imaging.org


1. Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek fusionerede pr. 1. januar 2017. Med afdeling i hhv. Aarhus og København er institutionerne nu samlet under navnet: Det Kgl. Bibliotek. Da Det Kgl. Bibliotek var to adskilte institutioner under udgivelsen af denne side, er teksten beholdt uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.