Digital Preservation Advanced Practitioner Training

APARSEN afholder 15.-19. juli 2013 et kursus i digital bevaring i samarbejde med TIMBUS, SCAPE, EUDAT og the IMPACT Centre. DPC er vært for kurset, som foregår på University of Glasgow og er sponseret af EU.

Målet med kurset er at komme hele vejen rundt i digital bevarings-livcyklen ved at adressere emner inden for disse hovedtemaer: Ledelse og styring, digitale objekter / datatilblivelse, bevaringsplanlægning og infrastruktur.

Har man ikke fuldstændig styr på begreberne inden for digital bevaring, er det muligt at deltage i en halv dags ’bootcamp’ forud for kurset, hvor begreberne kan blive genopfrisket. En gennemlæsning af artiklerne på digitalbevaring.dk vil selvfølgelig også være en stor hjælp.

Gratis – eller i hvert fald næsten

Da kurset er støttet af EU, kan det gennemføres til en pris af kun 150£ svarende til godt 1.300 DKR inklusiv op til fem overnatninger, konferencemiddag og evt. bootcamp.

Så, tøv ikke for længe, hvis du vil være med – der bliver rift om pladserne! Det forventes, at kurset vil blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Læs mere her: http://www.dpconline.org/events/details/62-APARSEN-Training-APJul13?xref=68

Der er desværre ikke længere ledige pladser på kurset.

 

Besøg også arrangørernes hjemmesider:

APARSEN

TIMBUS

SCAPE

EUDAT

IMPACT

DPC

University of Glasgow

EU, 7th Framework Programme for Research and Development

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.