Aligning National Approaches to Digital Preservation II

18.-20. november 2013 afholdes i Barcelona konferencen Aligning National Approaches to Digital Preservation (ANADP) for anden gang. Første gang var i maj 2011 i Estland, hvor hovedemnerne var uddannelse, lovgivning, standarder, organisation, teknik og økonomi. Diskussionerne handlede om, hvilke måder man kan skaber samarbejde og udveksle information og viden internationalt.

Konferencen blev fulgt op af dels en workshop i forbindelse med iPres2012 og dels også et møde i forbindelse med IDCC-konferencen  i januar 2013, hvor det blev besluttet at holde endnu en konference, hvor man vil forsøge at iværksætte aktiviteter for at virkeliggøre intentionerne om mere internationalt samarbejde inden for digital bevaring.

 

Læs mere om både den kommende og den tidligere konference her: www.educopia.org/events/ANADPII

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.